facebook-image
assocham justdial
Media Partner News24

Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

First Name is empty.
Last Name is empty.
Email is empty.
Mobile No. is empty

DIDM has provided me wings to achieve my dreams faster

blog-banner-didm

It was an enchanting session with Jyoti Aggarwal, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.

 

Q1. Hi! Please share your qualification and working experience with us.

Ans. Hi, I am Jyoti Aggarwal. I’ve pursued Bachelor degree from Delhi University and currently working as a digital marketing executive at Happy shappy.

 

Q2. Why did you choose digital marketing?

Ans. I always wanted to work in a digital marketing company and the digital-oriented world required complete command of digital marketing. So, I went on to take digital marketing course from DIDM.

 

Q3. Why you preferred DIDM over others?

Ans. I preferred DIDM because there are lots of practical concepts provided in the curriculum which is missing in any other digital marketing institute.

 

Q4. We would like to know about your experience at DIDM

Ans. It was beyond expectations, as the training with DIDM has been life transforming.

 

Q5. How much you would like to rate DIDM on a scale of 1-10?

Ans. 9/10

 

Q6. What advantages do you see within digital marketing?

Ans. Digital marketing is the most conceptual thing to learn if you want to remain ahead of your competitors in the long run.

 

Q7. Any message for digital marketing fellows…

Ans. Digital Marketing is basically the knowledge which will help you transform your life, so invest your time and energy in it.”

 

Q8. Please say something about DIDM in one line.

Ans. “DIDM has provided me wings to achieve my dreams faster”

 

Thanks, Jyoti! It was wonderful talking to you! We wish you great success.

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

Related Blogs

Image Not Found

An interesting conversation with Kartik, DIDM’s Ex-trainee. Read on the complete interview to know how he narrates his experience of learning ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Anushree, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Groups India Pvt Ltd, she decided to learn digital ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Harshit, DIDM Ex-trainee and a YouTuber having a YouTube channel named “LameFame”, He shared his wonderful ...

Continue Reading
Image Not Found

It was really great talking to Tarun, DIDM’s Ex-trainee and an SEO executive at Univer Solution Pvt. Ltd. Read on the post to know how DIDM ...

Continue Reading

Image Not Found

It was a great knowing the insights about Sonam Agarwal, DIDM’s Ex-Trainee & Seo Executive TechJockey Hi Sonam! Tell me about ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Swarnima Sharma, DIDM’s Ex-trainee and SEO Executive at Pro ICT LLC shared her experience and thoughts. Q1. Hi ...

Continue Reading
Image Not Found

An interesting conversation with Jigyasa, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the complete interview to know ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Sourav Mondal, DIDM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Dezire Clinic. Q1. Hi Sourav! We would ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm