Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

DIDM has the best environment to gain the knowledge of digital marketing

blog-banner-didm

In a candid chat with Deepika Goel, DIDM’s Ex-Trainee and an SEO executive, we discussed several points related to digital marketing and DIDM. Read on the complete interview to know the details.

 

Q1. Hi! Please share your qualification and working experience with us.

Ans. Hello everyone, I am Deepika Goel and have completed BBA and currently pursuing MBA and working as an SEO Executive in MIRI Infotech.

 

Q2. Why did you choose digital marketing?

Ans. Digital marketing has the most influential credentials to enhance your career and achieve your dreams and this is the only reason which made me choose digital marketing.

 

Q3. Why you preferred DIDM over others?

Ans. I prefer DIDM over others as DIDM provides the best practical knowledge about digital marketing.

 

Q4. We would like to know about your experience at DIDM…

Ans. My experience and stay at DIDM have always been filled with enthusiasm and positivity.

 

Q5. How much you would like to rate DIDM on the scale of 1-10?

Ans. 8/10

 

Q6. What advantages do you see within digital marketing?

Ans. Digital marketing is the future and present of marketing and thus there are huge opportunities for career growth.

 

Q7. Any message for digital marketing fellows.

Ans. “Digital marketing is a much-needed course for every individual to strive in their career broadly”

 

Q8. Please say something about DIDM in one line.

Ans. “DIDM has the best environment to gain the knowledge of digital marketing”

 

Thanks, Deepika! It was a pleasure talking to you. We wish you great success.

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

 

 

 

 

 

Related Blogs

Image Not Found

In a candid conversation with Anushree, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Groups India Pvt Ltd, she decided to learn digital ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Nikita Jain, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please ...

Continue Reading
Image Not Found

An interesting conversation with Kartik, DIDM’s Ex-trainee. Read on the complete interview to know how he narrates his experience of learning ...

Continue Reading
Image Not Found

It was really great talking to Tarun, DIDM’s Ex-trainee and an SEO executive at Univer Solution Pvt. Ltd. Read on the post to know how DIDM ...

Continue Reading

Image Not Found

It was an enchanting session with Jyoti Aggarwal, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Sourav Mondal, DIDM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Dezire Clinic. Q1. Hi Sourav! We would ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Sachin, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared his experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please share ...

Continue Reading
Image Not Found

An interesting conversation with Jigyasa, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the complete interview to know ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm