facebook-image
assocham justdial
Media Partner News24

Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

First Name is empty.
Last Name is empty.
Email is empty.
Mobile No. is empty

DIDM has the Countrys best digital marketing trainer

blog-banner-didm

An interview with John Bipin Xess, DIDM’s Ex-trainee and an SEO Executive at Trendyug. Read on the complete interview to know how DIDM helped him to shape his career as a digital marketer.

Q1. Hi John, we would request you to share your education and career details?

Ans. After graduating from Delhi University I joined the advanced course of digital marketing at DIDM.

And, currently, I am working as an SEO executive at Trendyug.

Q2. Why you went for Digital marketing after graduation?

Ans. My interest in digital marketing and the various career options associated with Digital marketing made me go for digital marketing after graduation.

Q3. Why only DIDM to learn digital marketing?

Ans. The extensive curriculum of DIDM which covered all the modules of digital marketing at a very affordable price made me chose DIDM over rest of the other digital marketing institute.

Q4. How was your training experience at DIDM?

Ans. Beyond Expectations!

The practical guidance of each and every module digital marketing helped me a lot in learning the concepts of digital marketing rather very easily.

Q5. How would you rate DIDM’s training program on a scale of 1-10?

Ans. I would give 9/10 to DIDM trainer and its training.

Q6. What're your future goals?

Ans. Digital marketing is the thing which I am thinking at this moment and I do not think much about my future but yes, I would love to start something related to digital marketing sometimes.

Q7. What would be your message to Young Digital Marketers Around?

Ans. Digital marketing would shape your career in a better way and I would recommend DIDM to everyone for doing digital marketing course.

Q8. DIDM for you in one line….

Ans. “DIDM has the Country’s best digital marketing trainer.”

It was great talking to you, John! We wish you a wonderful life and career ahead.

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

 

 

 

Related Blogs

Image Not Found

A Candid chat with Pallavi Gupta, DIDM’s Ex-trainee and ‘Senior- SEO Executive’ at AdGlobal360 India Pvt. Ltd. This post will let ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Jasmeet Arneja, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the post to know how ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Swarnima Sharma, DIDM’s Ex-trainee and SEO Executive at Pro ICT LLC shared her experience and thoughts. Q1. Hi ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Jyoti Aggarwal, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading

Image Not Found

In a candid conversation with Sourav Mondal, DIDM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Dezire Clinic. Q1. Hi Sourav! We would ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Sachin, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared his experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please share ...

Continue Reading
Image Not Found

An interesting conversation with Jigyasa, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the complete interview to know ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Nikita Jain, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm