facebook-image
assocham justdial
Media Partner News24

Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

First Name is empty.
Last Name is empty.
Email is empty.
Mobile No. is empty

DIDM has transformed my career into the right horizon to showcase my skills

blog-banner-didm

It was an enchanting session with Sachin, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared his experience at DIDM with us.

 

Q1. Hi! Please share your qualification and working experience with us.

Ans. Hi, I am Sachin. I’ve pursued Bachelor degree from Delhi University and currently working as a digital marketing executive at Konnect2india Pvt. Ltd.

 

Q2. Why did you choose digital marketing?

Ans. I always wanted to be connected with technology and people and digital marketing helping me achieve both the things at a time. So, I went on to take digital marketing course from DIDM.

 

Q3. Why you preferred DIDM over others?

Ans. DIDM covers all the necessary modules which are required in digital marketing and they have in total 34 modules in their courses. This was the most important thing which made me prefer DIDM over another digital marketing institute.

 

Q4. We would like to know about your experience at DIDM

Ans. My experience with DIDM was completely life-changing, DIDM has shown me the path to success and a brighter future.

 

Q5. How much you would like to rate DIDM on the scale of 1-10?

Ans. 9/10

 

Q6. What advantages do you see within digital marketing?

Ans. Digital marketing has the answer for each and every business marketing need, whether it’s a small start-up or a large multi-national company, digital marketing is needed for ones and for all.

 

Q7. Any message for digital marketing fellows…

Ans. “Currently digital marketing is like the man with the Midas touch, whoever will learn it would be similar like a gold.”

 

Q8. Please say something about DIDM in one line.

Ans. “ DIDM has transformed my career into the right horizon to showcase my skills”.

 

Thanks, Sachin! It was wonderful talking to you! We wish you great success.

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

 

 

Related Blogs

Image Not Found

In a candid conversation with Sourav Mondal, DIDM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Dezire Clinic. Q1. Hi Sourav! We would ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Harshit, DIDM Ex-trainee and a YouTuber having a YouTube channel named “LameFame”, He shared his wonderful ...

Continue Reading
Image Not Found

It was a great knowing the insights about Sonam Agarwal, DIDM’s Ex-Trainee & Seo Executive TechJockey Hi Sonam! Tell me about ...

Continue Reading
Image Not Found

A candid session with Yash, DIDM’s Ex-trainee and a start-up owner. Here, takes a walk through his DIDM’s journey and know how the ...

Continue Reading

Image Not Found

In a candid conversation with Jasmeet Arneja, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the post to know how ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Ankit Chauhan, DIDM’s Ex-trainee and Senior Digital Marketing Executive at New Vision Digital, he shares his ...

Continue Reading
Image Not Found

A Candid chat with Pallavi Gupta, DIDM’s Ex-trainee and ‘Senior- SEO Executive’ at AdGlobal360 India Pvt. Ltd. This post will let ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Swarnima Sharma, DIDM’s Ex-trainee and SEO Executive at Pro ICT LLC shared her experience and thoughts. Q1. Hi ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm