facebook-image
assocham justdial
Media Partner News24

Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

First Name is empty.
Last Name is empty.
Email is empty.
Mobile No. is empty

DIDM is an institute in which you can trust to sharpen your skills and career

blog-banner-didm

It was an enchanting session with Soumya Jay Rai, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.

 

Q1. Hi! Please share your qualification and working experience with us.

Ans. Hi, I am Soumya Jay. I’ve pursued Bachelor Degree from Delhi University and currently, I am working as an Adword specialist at Sapient.

 

Q2. Why did you choose digital marketing?

Ans. The online and digital world has always fascinated me and I have always dreamt of making my career in some field related to it. So, Digital Marketing at DIDM!

 

Q3. Why you preferred DIDM over others?

Ans. I preferred DIDM because of the hardship each and every trainer invests in nurturing the knowledge of each individual.

 

Q4. We would like to know about your experience at DIDM

Ans. It was indeed an enriching experience to learn digital marketing from DIDM which has clearly made me a confident person today.

 

Q5. How much you would like to rate DIDM on the scale of 1-10?

Ans. 8/10

 

Q6. What advantages do you see within digital marketing?

Ans.The huge growth scenario related to digital marketing which would simultaneously increase the career rate of digital marketer.

 

Q7. Any message for digital marketing fellows…

Ans. “The thing with digital marketing it changes with every changing moment, so adapt yourselves to the changes”

 

Q8. Please say something about DIDM in one line.

Ans. “DIDM is an institute in which you can trust to sharpen your skills and career”

 

Thanks, Soumya! It was wonderful talking to you! We wish you great success.

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

Related Blogs

Image Not Found

It was an enchanting session with Nikita Jain, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please ...

Continue Reading
Image Not Found

It was really great talking to Tarun, DIDM’s Ex-trainee and an SEO executive at Univer Solution Pvt. Ltd. Read on the post to know how DIDM ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Sourav Mondal, DIDM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Dezire Clinic. Q1. Hi Sourav! We would ...

Continue Reading
Image Not Found

An interesting conversation with Jigyasa, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the complete interview to know ...

Continue Reading

Image Not Found

In a candid conversation with Anushree, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Groups India Pvt Ltd, she decided to learn digital ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Sachin, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared his experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please share ...

Continue Reading
Image Not Found

It was a great knowing the insights about Sonam Agarwal, DIDM’s Ex-Trainee & Seo Executive TechJockey Hi Sonam! Tell me about ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Jyoti Aggarwal, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm