Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

DIDM is an Institute which would bring you closer to your dreams

blog-banner-didm

In a candid conversation with Anushree, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Groups India Pvt Ltd, she decided to learn digital marketing to create better career opportunities for her.

Q1. Hi Anushree! We would request you to share your qualification and job details.

Ans. Hello! I am Anushree and have completed my graduation from Delhi University and currently, I am working as a Digital Marketing Executive at Groups India Pvt Ltd.

Q2. What inspired you to go for digital marketing training?

Ans. Digital marketing has a lot of future and high paying jobs attached to it and this is what inspired me to go for a digital marketing training to have a career in digital marketing.

Q3. Why you chose DIDM only?

Ans. After completing my graduation, I was much convinced to join a digital marketing course and then came to know about DIDM and its greatness in the digital marketing field. So finally, I joined DIDM.

Q4. Please share your training experience with DIDM.

Ans. Excellent!

DIDM is worth your money, it provides digital marketing training along with industry exposure.

The trainers present over here are highly trained professional and provide a perfect exposure.

Q5. How would you rate DIDM on a scale of 1-10?

Ans. 8/10

Q6. Did you find DIDM’s placement supportive?

Ans. Yes, of course!

DIDM helped me get through the job interview at the very first attempt by making me aware about the necessary interview questions and making me prepare for it.

Q7. Any message for aspiring young digital marketers?

Ans. Digital marketing would be a pathway to success so definitely go for a digital marketing course.

Q8. DIDM for you in one line….

Ans. “ DIDM is an Institute which would bring you closer to your dreams.”

Thanks, Anushree! It was a memorable conversation with you. Hope you have a great career in digital marketing, Fly High!!

Thanks, Nancy! It was a pleasure talking to you. We wish you great success.

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

 

 

Related Blogs

Image Not Found

An interesting conversation with Jigyasa, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the complete interview to know ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Jyoti Aggarwal, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Ankit Chauhan, DIDM’s Ex-trainee and Senior Digital Marketing Executive at New Vision Digital, he shares his ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Jasmeet Arneja, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the post to know how ...

Continue Reading

Image Not Found

A Candid chat with Pallavi Gupta, DIDM’s Ex-trainee and ‘Senior- SEO Executive’ at AdGlobal360 India Pvt. Ltd. This post will let ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid chat with Deepika Goel, DIDM’s Ex-Trainee and an SEO executive, we discussed several points related to digital marketing and DIDM. ...

Continue Reading
Image Not Found

A candid session with Yash, DIDM’s Ex-trainee and a start-up owner. Here, takes a walk through his DIDM’s journey and know how the ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Sachin, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared his experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please share ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm