Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

DIDM is helping the world know about digital marketing

blog-banner-didm

An interesting conversation with Kartik, DIDM’s Ex-trainee. Read on the complete interview to know how he narrates his experience of learning digital marketing at DIDM.

Q1. Hi Kartik! Please share your education and work details.

Ans. Hi all, I have done Graduation.

Then, joined DIDM to learn digital marketing and post-training I started working as an SEO executive at Daily Tour and Travel.

 

Q2. So, what made you go for Digital Marketing?

Ans. While working at the university, I got to know digital marketing. Amid work, I realized there are endless possibilities and so to learn more & do better, I joined DIDM’s digital marketing course.

 

Q3. So, why DIDM?

Ans. I did extensive research online and reviewing the feedbacks got that; DIDM is the best out there.

 

Q4. Did you find DIDM helpful in bringing job offers?

Ans. Absolutely!

DIDM’s Placements dept. is extremely helpful. They gave me this opportunity.

 

Q5. What you have to share when recalling your journey with DIDM?

Ans. The journey was truly enriching and I would preferably recommend DIDM to all.

DIDM is doing a fantastic job in helping newbie marketers get digitally skilled.

 

Q6. How would you rate DIDM’s training program on a scale of 1-10?

Ans. 9/10

 

Q7. Is there any advice you would give to aspirants?

Ans. “Definitely! To learn digital marketing go to DIDM.”

 

Q8. DIDM in one line…

Ans. “DIDM is helping the world know about digital marketing.”

 

It was really great talking to you Kartik. Have a great career ahead!

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

 

Related Blogs

Image Not Found

It was an enchanting session with Nikita Jain, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Sourav Mondal, DIDM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Dezire Clinic. Q1. Hi Sourav! We would ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Sachin, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared his experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please share ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid chat with Deepika Goel, DIDM’s Ex-Trainee and an SEO executive, we discussed several points related to digital marketing and DIDM. ...

Continue Reading

Image Not Found

It was an enchanting session with Soumya Jay Rai, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Swarnima Sharma, DIDM’s Ex-trainee and SEO Executive at Pro ICT LLC shared her experience and thoughts. Q1. Hi ...

Continue Reading
Image Not Found

A Candid chat with Pallavi Gupta, DIDM’s Ex-trainee and ‘Senior- SEO Executive’ at AdGlobal360 India Pvt. Ltd. This post will let ...

Continue Reading
Image Not Found

It was a great knowing the insights about Sonam Agarwal, DIDM’s Ex-Trainee & Seo Executive TechJockey Hi Sonam! Tell me about ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm