facebook-image
assocham justdial
Media Partner News24

Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

First Name is empty.
Last Name is empty.
Email is empty.
Mobile No. is empty

DIDM is like the universe in Digital marketing training while other institutes are like Planets

blog-banner-didm

In a candid conversation with Jasmeet Arneja, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the post to know how DIDM’s training helped her to change her domain.

Q1. Hi! Please share your qualification and working experience with us.

Ans. Hi, I am Jasmeet Arneja and have completed my graduation from Delhi University and currently, I am working as a Digital Marketing Executive at IIADM.

Q2. Why did you choose digital marketing?

Ans. The online marketing and its fundamentals have always fascinated me and being a marketing student myself I decided to switch to digital marketing from traditional marketing. So, I chose it.

Q3. Why you preferred DIDM over other institutes?

Ans. I researched and inquired a lot about digital marketing institute and after inquiring about a lot of digital marketing institute I found about DIDM.

Q4. We would like to know about your experience at DIDM.

Ans. Extraordinary!

DIDM looks out in providing practical oriented training to every individual who has taken admission in the institute.

Q5. Did you find DIDM’s placement supportive?

Ans. The digital marketing course at DIDM has provided me with enough knowledge to get the right company to start my digital marketing career. The placement team of DIDM has helped me to get the job which I deserved.

Q6. How would you like to rate DIDM on a scale of 1-10?

Ans. 9/10.

Q7. Any message to young digital marketers…

Ans. If you are looking for a career in digital marketing, the course from DIDM would definitely help you out in achieving the dreams.

Q8. One line for DIDM by your side….

Ans.  “DIDM is like the universe in Digital marketing training while other institutes are like Planets”

Thanks, Jasmeet! It was a memorable conversation with you. Hope you have a great career in digital marketing, Fly High!!

 

 

 

 

 

Related Blogs

Image Not Found

An interesting conversation with Jigyasa, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the complete interview to know ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Soumya Jay Rai, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Ankit Chauhan, DIDM’s Ex-trainee and Senior Digital Marketing Executive at New Vision Digital, he shares his ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Swarnima Sharma, DIDM’s Ex-trainee and SEO Executive at Pro ICT LLC shared her experience and thoughts. Q1. Hi ...

Continue Reading

Image Not Found

In a candid conversation with Harshit, DIDM Ex-trainee and a YouTuber having a YouTube channel named “LameFame”, He shared his wonderful ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Sourav Mondal, DIDM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Dezire Clinic. Q1. Hi Sourav! We would ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Anushree, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Groups India Pvt Ltd, she decided to learn digital ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid chat with Nancy Sharma, DIDM’s Ex-Trainee and a Blogger, we discussed several points related to digital marketing and DIDM. Read on ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm