facebook-image
assocham justdial
Media Partner News24

Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

First Name is empty.
Last Name is empty.
Email is empty.
Mobile No. is empty

DIDM is the best digital marketing training institute in Delhi

blog-banner-didm

It was an enchanting session with Nikita Jain, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.

 

Q1. Hi! Please share your qualification and working experience with us.

Ans. Hi, I am Nikita Jain. I’ve pursued Bachelor degree from Delhi and was having 3 years’ experience in sales before working as a Sr. Online Marketing Executive at NextByte Technologies Pvt. Ltd.

 

Q2. Why did you choose digital marketing?

Ans. I always longed for working towards Branding and digital has been the way. So, Digital Marketing at DIDM!

 

Q3. Why you preferred DIDM over others?

Ans. I preferred DIDM because of in-class training. Also, the curriculum DIDM has is brilliant.

 

Q4. We would like to know about your experience at DIDM

Ans. It was GREAT. I feel blessed to join DIDM for the training.

 

Q5. How much you would like to rate DIDM on a scale of 1-10?

Ans. 8/10

 

Q6. What advantages do you see within digital marketing?

Ans. Heaps of benefits you can get! In the coming years, everyone will be digitally active and there will be a huge demand for digital knowledge and service.

 

Q7. Any message for digital marketing fellows…

Ans. “Keep yourself updated and learn digital marketing.”

 

Q8. Please say something about DIDM in one line.

Ans. “At present, DIDM is the best digital marketing training institute in Delhi.”

 

Thanks, Nikita! It was wonderful talking to you! We wish you great success.

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

 

Related Blogs

Image Not Found

In a candid conversation with Sourav Mondal, DIDM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Dezire Clinic. Q1. Hi Sourav! We would ...

Continue Reading
Image Not Found

An interesting conversation with Jigyasa, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the complete interview to know ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Jasmeet Arneja, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the post to know how ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Anushree, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Groups India Pvt Ltd, she decided to learn digital ...

Continue Reading

Image Not Found

An interview with John Bipin Xess, DIDM’s Ex-trainee and an SEO Executive at Trendyug. Read on the complete interview to know how DIDM helped ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Sachin, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared his experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please share ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid chat with Nancy Sharma, DIDM’s Ex-Trainee and a Blogger, we discussed several points related to digital marketing and DIDM. Read on ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Harshit, DIDM Ex-trainee and a YouTuber having a YouTube channel named “LameFame”, He shared his wonderful ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm