Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

DIDM is the one institute which could make a difference in making your career

blog-banner-didm

In a candid conversation with Sourav Mondal, DIDM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Dezire Clinic.

Q1. Hi Sourav! We would request you to share your qualification and job details.

Ans. Hi All! I am Sourav Mondal and recently I have completed my MBA from MDU, Rohtak. After Completion of my MBA I joined DIDM for digital marketing course and right now, I am working as a Digital Marketing Executive at Dezire Clinic.

Q2. What inspired you to go for a digital marketing course?

Ans. I researched the concepts of digital marketing and also about its future aspects and then I came to the conclusion that it would be great to be opting for a digital marketing course.

Q3. Why you chose DIDM for digital marketing course?

Ans. I have researched thoroughly finding for the best digital marketing institute across Delhi-NCR and I found out that DIDM is probably the best institute across Delhi-NCR for a digital marketing course.

Q4. Please share your training experience with DIDM.

Ans. Excellent!

DIDM is one of the best institutes for digital marketing and trainers have a great depth of knowledge which has helped us out a lot.

Q5. How would you rate DIDM on a scale of 1-10?

Ans. 9/10.

Q6. Did DIDM’s placement department play a role in getting you this job?

Ans. Yes, Of course!

DIDM placement cell helped in getting me set up an interview with Dezire clinic and my skills made me get my desired job.

Q7. Any message for young digital marketers?

Ans. In order to succeed in the digital marketing industry learn digital marketing thoroughly by covering each and every module of digital marketing.

Q8. DIDM for you in one line….

Ans. “DIDM is the one institute which could make a difference in making your career.”

It was really great talking to you Sourav. We wish you best for the future.

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

 

 

 

 

Related Blogs

Image Not Found

It was an enchanting session with Soumya Jay Rai, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Sachin, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared his experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please share ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Ankit Chauhan, DIDM’s Ex-trainee and Senior Digital Marketing Executive at New Vision Digital, he shares his ...

Continue Reading
Image Not Found

An interesting conversation with Kartik, DIDM’s Ex-trainee. Read on the complete interview to know how he narrates his experience of learning ...

Continue Reading

Image Not Found

It was an enchanting session with Nikita Jain, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please ...

Continue Reading
Image Not Found

An interview with John Bipin Xess, DIDM’s Ex-trainee and an SEO Executive at Trendyug. Read on the complete interview to know how DIDM helped ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Harshit, DIDM Ex-trainee and a YouTuber having a YouTube channel named “LameFame”, He shared his wonderful ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Jasmeet Arneja, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the post to know how ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm