facebook-image
assocham justdial
Media Partner News24

Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

First Name is empty.
Last Name is empty.
Email is empty.
Mobile No. is empty

DIDM is the synonym for digital marketing institute

blog-banner-didm

It was really great talking to Tarun, DIDM’s Ex-trainee and an SEO executive at Univer Solution Pvt. Ltd. Read on the post to know how DIDM training helped him to make a career in digital marketing.

Q1. Hi Tarun! Please share your qualification and about your current job?

Ans. Hello all! I have completed graduation from Delhi University and currently, I am working as an SEO executive at Univer Solution Pvt. Ltd.

Q2. Why did you choose digital marketing as your career?

Ans. There are various opportunities associated currently and in the future with digital marketing and there is a vast number of jobs as well. So, this made me chose digital marketing as my career.

Q3. Why did you choose DIDM?

Ans. DIDM is a renowned name in the field of digital marketing institute and I found a lot of positive reviews about the institute over the internet.

Q4. Please share your training experience with DIDM.

Ans. Exceptional is the right word for the training experience which I had with DIDM. The faculties and practical approach to the training are what makes DIDM better than any other digital marketing institute across the country.

Q5. How would you rate DIDM on a scale of 1-10?

Ans. I would give DIDM 9/10.

Q6. How DIDM’s placement cell helped you in getting a job?

Ans. I am grateful to DIDM placement cell for providing me with an opportunity for getting this job and they have been helpful in helping me out through the interview’s preparation.

This training allowed me to get through my first job in the digital marketing sector.

Q7. Your message to young digital marketers!

Ans. There is no better thing to learn at the moment other than digital marketing course so it is my advice to the young digital marketers that they should go for a digital marketing course.

Q8. DIDM is one line…

Ans. “DIDM is the synonym for digital marketing institute.”

It was really great talking to you Tarun. We wish you the very best for your future.

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

 

 

 

 

 

Related Blogs

Image Not Found

It was a great knowing the insights about Sonam Agarwal, DIDM’s Ex-Trainee & Seo Executive TechJockey Hi Sonam! Tell me about ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Anushree, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Groups India Pvt Ltd, she decided to learn digital ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Swarnima Sharma, DIDM’s Ex-trainee and SEO Executive at Pro ICT LLC shared her experience and thoughts. Q1. Hi ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Jyoti Aggarwal, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading

Image Not Found

A Candid chat with Pallavi Gupta, DIDM’s Ex-trainee and ‘Senior- SEO Executive’ at AdGlobal360 India Pvt. Ltd. This post will let ...

Continue Reading
Image Not Found

An interesting conversation with Jigyasa, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the complete interview to know ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Ankit Chauhan, DIDM’s Ex-trainee and Senior Digital Marketing Executive at New Vision Digital, he shares his ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Nikita Jain, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm