Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

DIDM Provides the best curriculum for a digital marketing course

blog-banner-didm

In a candid conversation with Swarnima Sharma, DIDM’s Ex-trainee and SEO Executive at Pro ICT LLC shared her experience and thoughts.

Q1. Hi Swarnima! Please share your qualification and job details.

Ans. Hi All! I am Swarnima Sharma and I am a graduate from Delhi University and currently working as a Seo Executive at Pro ICT LLC.

Q2. What made you choose Digital Marketing as a Career?

Ans. I have been into a liking for blogs and content and then I got to know you could be even paid off to carry forward this as a career so I choose digital marketing as a career.

Q3. What made you choose DIDM?

Ans. DIDM is one of top reputed digital marketing institute across Delhi-NCR and has a good track record in terms of placements so this made me choose DIDM.

Q4. Describe your Journey with DIDM?

Ans. I had a phenomenal experience with DIDM and overall journey during the course was brilliant and it helped me to learn everything completely and thoroughly. Trainers and curriculum were just what I needed to learn digital marketing.

Q5. Did DIDM’s placement department play a role in getting you this job?

Ans. Yes, DIDM placement cell helped me out in knowing the vacancy and their job interview preparation tips helped me acquire this job with much ease.

Q6. How would you rate DIDM on a scale of 1-10?

Ans. 9/10.

Q7. Any message to young Digital marketers

Ans. Digital marketing makes you a complete job ready material in this current scenario so it is the best time to have knowledge about digital marketing.

Q8. DIDM in one line…

Ans. “DIDM Provides the best curriculum for a digital marketing course”

 

It was really great talking to you Swarnima. Have a wonderful career ahead!

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

 

Related Blogs

Image Not Found

It was an enchanting session with Jyoti Aggarwal, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Jasmeet Arneja, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the post to know how ...

Continue Reading
Image Not Found

A candid session with Yash, DIDM’s Ex-trainee and a start-up owner. Here, takes a walk through his DIDM’s journey and know how the ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Harshit, DIDM Ex-trainee and a YouTuber having a YouTube channel named “LameFame”, He shared his wonderful ...

Continue Reading

Image Not Found

An interesting conversation with Jigyasa, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the complete interview to know ...

Continue Reading
Image Not Found

It was a great knowing the insights about Sonam Agarwal, DIDM’s Ex-Trainee & Seo Executive TechJockey Hi Sonam! Tell me about ...

Continue Reading
Image Not Found

A Candid chat with Pallavi Gupta, DIDM’s Ex-trainee and ‘Senior- SEO Executive’ at AdGlobal360 India Pvt. Ltd. This post will let ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Ankit Chauhan, DIDM’s Ex-trainee and Senior Digital Marketing Executive at New Vision Digital, he shares his ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm