facebook-image
assocham justdial
Media Partner News24

Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

First Name is empty.
Last Name is empty.
Email is empty.
Mobile No. is empty

DIDM understands the right concepts needed to excel at digital marketing industries

blog-banner-didm

An interesting conversation with Jigyasa, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the complete interview to know how she narrates her experience of learning digital marketing at DIDM.

Q1. Hi Jigyasa! Please share your education and work details.

Ans. Hi all, I am basically from Delhi and have completed my graduation from Delhi university.

After completion of my graduation I joined DIDM to learn digital marketing and after completion of the course started working as a digital marketing executive at IIADM.

Q2. So, what made you chose Digital Marketing?

Ans. While I was on the verge of completing my graduation, I got to know about digital marketing and after that I found out that it has very wider scope so I joined DIDM’s digital marketing course.

Q3. Why did you Choose DIDM?

Ans. After researching thoroughly online for the best digital marketing institute I came to know about DIDM and finally joined DIDM.

4. Did you find DIDM Placement Cell helpful in bringing job offers?

Ans. Obviously!

DIDM’s placements department is extremely helpful and due to them it got this opportunity.

Q5. What you have to share about your journey with DIDM?

Ans. The journey with DIDM has been an eye opener for me and it has brought me closer to my dream and my career.

I would preferably recommend DIDM to all.

Q6. How would you rate DIDM’s training program on a scale of 1-10?

Ans. 8/10

Q7. Any Advice for the Young Digital Marketers?

Ans. “Digital Marketing is the one thing which would not only help you earn but also will keep your life interesting.”

Q8. DIDM in one line…

Ans. “DIDM understands the right concepts needed to excel at digital marketing industries.”

It was really great talking to you Jigyasa. Have a great career ahead!

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

 

 

Related Blogs

Image Not Found

In a candid conversation with Ankit Chauhan, DIDM’s Ex-trainee and Senior Digital Marketing Executive at New Vision Digital, he shares his ...

Continue Reading
Image Not Found

It was really great talking to Tarun, DIDM’s Ex-trainee and an SEO executive at Univer Solution Pvt. Ltd. Read on the post to know how DIDM ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Jyoti Aggarwal, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Nikita Jain, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please ...

Continue Reading

Image Not Found

In a candid chat with Nancy Sharma, DIDM’s Ex-Trainee and a Blogger, we discussed several points related to digital marketing and DIDM. Read on ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Soumya Jay Rai, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Swarnima Sharma, DIDM’s Ex-trainee and SEO Executive at Pro ICT LLC shared her experience and thoughts. Q1. Hi ...

Continue Reading
Image Not Found

A candid session with Yash, DIDM’s Ex-trainee and a start-up owner. Here, takes a walk through his DIDM’s journey and know how the ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm