facebook-image
assocham justdial
Media Partner News24

Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

First Name is empty.
Last Name is empty.
Email is empty.
Mobile No. is empty

DIDM was the one change which I was longing for

blog-banner-didm

In a candid conversation with Ankit Chauhan, DIDM’s Ex-trainee and Senior Digital Marketing Executive at New Vision Digital, he shares his experience with us how DIDM helped him in getting a decent job.

Q1. Hi Ankit Chauhan! What is your qualification and where you are currently working?

Ans. Hi All!

I am Ankit Chauhan from Delhi and I have done graduation from Delhi University before learning digital marketing at DIDM. Currently, I am working as a Senior Digital Marketing Executive at New Vision Digital.

Q2. Why You Chose digital marketing as your career?

Ans. Marketing has been an ultimate passion for me from the very beginning and that is the main factor which shifted my curiosity to digital marketing and as digital marketing is the ultimate way of marketing at the present time. I chose digital marketing as my career.

Q3. Why did you Choose DIDM?

Ans. I chose DIDM for one factor which is its par to par records in providing placement.

Q4. Could You Please tell us about your training experience with DIDM?

Ans. Fantastic!

The practicality of the training provided in the end helped me to get into digital marketing industries easily.

Q5. How would you rate DIDM’s training on a scale of 1-10?

Ans. I would rate it 9/10 and would definitely recommend it to others.

Q6. Did DIDM Placement cell help you in getting career assistance?

Ans. Yes, I was thoroughly helped out by DIDM placement cell in getting the type of placement which I deserved.

Q7. Your Message to young digital marketers!

Ans. This is the best time to learn digital marketing so stop thinking much and join the course which eventually transforms your career.

Q8. DIDM in one line…

Ans. “DIDM was the one change which I was longing for”.

Thanks, Ankit! It was a pleasure talking to you. Have a wonderful life and career ahead!

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

 

 

 

Related Blogs

Image Not Found

In a candid chat with Deepika Goel, DIDM’s Ex-Trainee and an SEO executive, we discussed several points related to digital marketing and DIDM. ...

Continue Reading
Image Not Found

An interview with John Bipin Xess, DIDM’s Ex-trainee and an SEO Executive at Trendyug. Read on the complete interview to know how DIDM helped ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Nikita Jain, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Jasmeet Arneja, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the post to know how ...

Continue Reading

Image Not Found

In a candid conversation with Harshit, DIDM Ex-trainee and a YouTuber having a YouTube channel named “LameFame”, He shared his wonderful ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Swarnima Sharma, DIDM’s Ex-trainee and SEO Executive at Pro ICT LLC shared her experience and thoughts. Q1. Hi ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Sourav Mondal, DIDM’s Ex-trainee and a Digital Marketing Executive at Dezire Clinic. Q1. Hi Sourav! We would ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Sachin, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared his experience at DIDM with us.   Q1. Hi! Please share ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm