facebook-image
assocham justdial
Media Partner News24

Contact Us

+91-8800505151

Request More Information

First Name is empty.
Last Name is empty.
Email is empty.
Mobile No. is empty

Join DIDM as the Knowledge you will gain is worthwhile

blog-banner-didm

In a candid chat with Nancy Sharma, DIDM’s Ex-Trainee and a Blogger, we discussed several points related to digital marketing and DIDM. Read on the complete interview to know the details.

 

Q1. Hi! Please share your qualification and working experience with us.

Ans. Hello everyone, I am Nancy Sharma and have done graduation and currently working as a blogger for Shein, Manyavaar, and other bigger clothing brand and working as an SEO executive at a firm.

 

Q2. Why did you choose digital marketing?

Ans. I chose digital marketing to learn the basics of digital marketing which would help me in blogging.

 

Q3. Why you preferred DIDM over others?

Ans. I found great reviews about DIDM’s training and course structure was also expected one. These things made me choose DIDM.

 

Q4. We would like to know about your experience at DIDM…

Ans. It was a great learning experience with DIDM. Trainers are cooperative and the teaching methods are super easy to understand.

 

Q5. How much you would like to rate DIDM on the scale of 1-10?

Ans. 8/10

 

Q6. What advantages do you see within digital marketing?

Ans. To start your business or become an entrepreneur, digital marketing is the coolest way. Even, it lets you earn sitting at home.

 

Q7. Any message for digital marketing fellows.

Ans. “Learn every aspect of digital marketing, this has become game-changer.”

 

Q8. Please say something about DIDM in one line.

Ans. “Join DIDM as the Knowledge you will gain is worthwhile.”

 

Thanks, Nancy! It was a pleasure talking to you. We wish you great success.

Read The Worst Advice We have Ever Heard about SEO Copywriting

Also Read: Five Secrets about Digital Marketing Trends only a Handful of People Know

 

Related Blogs

Image Not Found

In a candid conversation with Anushree, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at Groups India Pvt Ltd, she decided to learn digital ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid chat with Deepika Goel, DIDM’s Ex-Trainee and an SEO executive, we discussed several points related to digital marketing and DIDM. ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Swarnima Sharma, DIDM’s Ex-trainee and SEO Executive at Pro ICT LLC shared her experience and thoughts. Q1. Hi ...

Continue Reading
Image Not Found

It was an enchanting session with Soumya Jay Rai, DIDM’s Ex-Trainee who warmly shared her experience at DIDM with us.   Q1. Hi! ...

Continue Reading

Image Not Found

An interview with John Bipin Xess, DIDM’s Ex-trainee and an SEO Executive at Trendyug. Read on the complete interview to know how DIDM helped ...

Continue Reading
Image Not Found

In a candid conversation with Ankit Chauhan, DIDM’s Ex-trainee and Senior Digital Marketing Executive at New Vision Digital, he shares his ...

Continue Reading
Image Not Found

An interesting conversation with Kartik, DIDM’s Ex-trainee. Read on the complete interview to know how he narrates his experience of learning ...

Continue Reading
Image Not Found

An interesting conversation with Jigyasa, DIDM’s Ex-trainee and Digital Marketing Executive at IIADM. Read on the complete interview to know ...

Continue Reading



Leave A Reply








The Future Is Exciting


didm